Kuvia luonnosta, ympäristöstä, luontoharrastuksista - elämästä!
Sirkka Värilogo3a 150px

Kuvia ja tekstiä luonnosta, luontoharrastuksista & ympäristöstä!

Sirkka Image myy arkistokuvien julkaisuoikeuksia ja kirjoittaa artikkeleita sanoma- ja aikakauslehdille, kustantajille, yrityksille ja yhteisöille sekä tekee tilaustöitä 20 vuoden kokemuksella. Suoritan myös mm. kiinteistöjen ilmakuvauksia nykyaikaisella kuvauskopterilla yritysten ja yksityisten tarpeisiin. Galleriasta löydät esimerkkejä ilmakuvista.

Kuvapankin kuvat löytyvät MENU-valikon Archives-sivulta. Ota yhteyttä, mikäli et  löydä sopivaa kuvaa tai jotakin muuta kysyttävää herää kuviin tai kuvauksiin liittyen. Kuvapankin päivityksistä pysyy hyvin ajan tasalla seuraamalla Facebook-sivua. Kuvaan valokuvien ohella myös videoklippejä. Jos tarvitset ulkoilma-aiheisia videopätkiä eri tarkoituksiin, niin kysy pois, niin katsotaan, jos sopiva pätkä löytyisi arkistosta.

Järjestän myös monenlaisia vaelluksia, luontoretkiä sekä luontokuvauspalveluja luonnon aarteiden äärellä. Jos olet kiinnostunut järjestämistäni luonto- ja luontokuvausretkistä, niin klikkaappa tänne tai ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteyslomakkeella.
 
Esimerkkejä julkaistuista töistä


Kiitos vierailustasi!


Markus Sirkka
Sirkka Image & Sirkka Experience

Powered by PhotoDeck